پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

پاشینیان: روابط خوبی با ایران داریم

نخست وزیر ارمنستان روز دوشنبه در مصاحبه با یکی از نشریات جمهوری چک از روابط خوب این کشور با ایران سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 16
کد خبر: ۱۸۴۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «آرمناپرس»، «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در گفت‌و‌گو با مجله «رسپکت» گفت که هدف اصلی سیاست خارجی ارمنستان باید برقراری روابط عادی با همه همسایگان باشد.

وی در این گفت‌وگو تاکید کرد که ارمنستان روابط خوبی با ایران و گرجستان دارد. نخست وزیر ارمنستان افزود که این کشور در حال حاضر تقریبا هیچ رابطه‌ای با ترکیه و جمهوری آذربایجان ندارد و البته این روابط نباید به همین شکل باقی بماند.

اخیرا نیز «آلن سیمونیان» رئیس پارلمان ارمنستان در توییتی با انتشار تصاویر پرچم‌های ایران و ارمنستان کنار هم نوشت: «ایران همسایه هزار ساله ماست، ایران دوست ارمنستان است. این دوستی ادامه خواهد داشت»(جزئیات بیشتر).

به گزارش آرمنا پرس، پاشینیان در ادامه این مصاحبه توضیح داد:«به دلیل تاریخ پیچیده خود، با برخی همسایگان خود روابط عادی نداریم البته تغییر آن برای کشور ما بسیار مهم است. اینبه نظر بسیار ساده است، اما اجرای آن با ده‌ها مشکل همراه است. برخی مشکلات روانی و عملی وجود دارد و هضم چنین پیامی برای جامعه ارمنستان آسان نیست.»

وزیر خارجه ارمنستان نیز اخیرا ضمن قدردانی از موضع اصولی و صریح جمهوری اسلامی ایران در قبال تمامیت ارضی ارمنستان، آمادگی این کشور را برای تقویت روابط با تهران را اعلام کرد.

«آرارات میرزویان» وزیر خارجه جمهوری ارمنستان گفت: « معتقدیم مشکلات بین کشورهای منطقه باید از طریق گفت‌وگو و نفی استفاده از زور حل شود. از موضع اصولی و صریح ایران در قبال تمامیت ارضی ارمنستان قدردانی‌ می‌کنیم. درباره همکاری‌ها در چارچوب‌های دو و چندجانبه گفت‌وگو کردیم و آمادگی را برای تقویت روابط اعلام کردیم.

وی گفت: «ادامه و تکمیل پروژه‌های مشترک را مورد گفت‌وگو قرار دادیم. درباره همکاری با ایران در حوزه زیرساخت‌های جاده‌ای اهمیت قائلیم.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر